TubeMate

TubeMate za Android
Najnovija službena verzija aplikacije TubeMate

Tube Mate
4.7
4.7/5
  • Preuzmite više videozapisa odjednom
  • Snimajte video zapise u raznim formatima
  • Ekstrakt MP3 zvuka iz YouTube videa.
  • Brzo i jednostavno za korištenje
  • Kreator popisa za reprodukciju
Tube Mate

Preuzmite videozapise na Android besplatno

TubeMate je besplatna aplikacija koja vam omogućuje preuzimanje i gledanje YTube videozapisa na vašem Android uređaju.

TubeMate je aplikacija koju je kreirao Devian Studios za YTube video entuzijaste. Ne samo da vam omogućuje gledanje YTube videozapisa, već vam TubeMate omogućuje i preuzimanje videozapisa na vaše računalo ili mobilni uređaj ili prijenosni uređaj. Slično Free Any Video Downloaderu i Videoderu, aplikacija TubeMate omogućuje vam preuzimanje omiljenih videozapisa i njihovo gledanje kasnije kada je pristup internetu ograničen. Definitivno je hit za one koji vole gledati videe.

Tube Mate

Korištenje aplikacije jednostavno je poput gledanja videozapisa po vašem izboru. U pregledniku aplikacije postoje brze kartice koje se nalaze na strelicama na dnu zaslona. Zatim odaberite ono što želite, poput razlučivosti i kvalitete videozapisa. Vaše opcije uključuju 1920×1080, 1280×720, 640×360 i 176×144, između ostalih. Također možete odabrati format video datoteke prema svojim željama: MP4, MP3, WEBM, OGG i još mnogo toga.

Preuzeti videozapisi prema zadanim će se postavkama pohraniti u memoriju vašeg pametnog telefona. Ali možete ga preuzeti i pohraniti izravno na svoju SD karticu. Nema sumnje da je TubeMate 3 program za preuzimanje vrlo jednostavan za korištenje koji vam omogućuje preuzimanje videozapisa u samo nekoliko sekundi. Ova verzija aplikacije također ima prekrasno sučelje koje se može smatrati velikim poboljšanjem u odnosu na prethodnu verziju.